Solbrillemode hos Optikgalleriet i Fakse

Skal de være runde eller firkantet? Hvilken farve skal de have, og skal de være for et bestemt mærke? Det er nogle spørgsmål, som højst sandsynligt vil dukke op, når du står i butikken. For det kan være svært at vælge, ikke mindst mellem de mange forskellige mærker vi tilbyder, men også i form og stil.

 

Forandring fryder!

Hvis man normalt er vant til at gå med briller, ville man måske gå efter nogle solbriller, som ligner i udseende. Dog er det gode ved solbriller, at de nødvendigvis ikke behøver at være magen til. Så bare fordi dine briller er firkantede, betyder det ikke, at dine solbriller ikke kan være store og runde. For solbriller må gerne være anderledes end dine almindelige briller, det er en uskrevet regel. Så hop ned til optikerne i Fakse og prøv noget nyt.

 

Nyt look, nye solbriller

Solbriller kan være med til at give dig et nyt look, og du kan hurtigt komme til at se smartere ud, ved at bruge nogle. Endnu en god ting ved solbriller er, at man kan eje flere par, så man har et til hver en anledning. Det runde par til sommerkjolen eller et firkantet par til poloskjorten.