Få din UV-beskyttelse hos Optikgalleriet i Fakse

Når vi danskere tager til syden, eller når den danske sommer er på sit højeste, bliver vi altid husket på at skulle smøre os ind i solcreme. Det er nemlig vigtigt at beskytte sig mod solens dejlige, men farlige stråler. Lige så vigtigt er det faktisk at beskytte sin øjne mod solen. Her slipper man endda for creme og fedtet fingre. Her kan du nøjes med et par solbriller med UV-beskyttelse.

Husk solbriller til din ferie

UV-stråling er en farlig størrelse. Den er nærmest som en usynlig fjende.  Man kan ikke altid mærke hvor stærke solens stråler er, og tit kommer man hjem fra stranden, og er mere rød, end hvad man lige havde forventet. Dermed kan du også regne med, at det har været lige så hårdt for dine øjne, hvis du havde glemt dine solbriller hjemme. For selvom du måske ikke kigger direkte op i solen, så reflektere vandet og sandet også solens stråler. Det samme gælder, hvis du er på skiferie. Her kan strålerne også være skrappe for dine øjne, og sne er storslem til at reflektere strålerne. Så man skal have et par solbriller til hver en slags ferie.

 

Derfor skal du huske UV-beskyttelse

Det er nemlig vigtigt at beskytte sig mod UV-stråling, for ligesom det kan give forbrændinger på huden, kan den også skade øjnene på kort- eller længere sigt. På kort sigt kan du risikere former for betændelse i øjnene. Værre er det dog, hvis du er meget udsat for UV-strålerne, for man kan i værste tilfælde ende op med grå stær eller tåget syn.

Det er alle noget, vi gerne vil forhindre. I Optikgalleriet i Fakse kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller, så vi kan forhindre, at du skulle få skader på grund af UV-stråler.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu