Find det rette brillestel hos Optikgalleriet i Fakse

Det er alfa omega at finde en brille, som du kan lide. Du skal muligvis have den på hver dag og til hver lejlighed. Derfor er det vigtigt, at vi finder lige præcis det stel til dig, som giver dig det udtryk, du vil udstråle. Du kan vælge mellem forskellige mærker, farver og former hos os, og det kan være lidt af en labyrint at finde rundt i.

 

Hvilket brillestel skal jeg vælge?

Brillestel kan både være runde, firkantet og have en helt tredje form, som for eksempel cateye-brillen fra 1990’erne, som lige så stille har fundet sin vej til i dag. Som en lille tommelfingerregel siger man, at man skal gå efter en brilleform, som er modsat ens ansigtsform. Så det vil sige, hvis du her et meget rundt hoved, skal du gå efter nogle briller som måske mere ovre i cateye-typen, mens har du et mere firkantet ansigt, skal du have et mere rundt stel. Dette er blot vejledende, og behøver ikke at være en realitet for dig.

Husk at brillestellet altid skal sidde behageligt for dig. Det må ikke glide ned eller trykke bag ørene. Det er trods alt nogle, som du måske skal gå med til daglig, om det så er læsebriller eller helt almindelige briller.

Briller og din personlighed

Derudover, så findes der også briller i mange forskellige farver. Så hvis du har et klædeskab hvor afdæmpet farver dominerer, skal du gøre op med dig selv, om du skal kaste dig ud i lidt farver. Briller er oftest noget man lægger mærke til først, og de udstråler en del af din personlighed. Så om du er mere til et stel i skrigfarver i cateye-form, eller om du er mere til en transparent rund brille, er helt op til dig og din personlighed.