Din optiker i Faxe

Vi er en personlig og hjertevarm butik. Når du træder ind ad døren hos os, kan du forvente, at vi sætter dig i centrum. Vi giver grundig rådgivning og hjælper dig med at finde den brille, der passer til lige præcis til dine ønsker og behov. Vi ved, at vi alle er forskellige, og derfor hjælper vi med at skræddersy en løsning til dig, så du kan få din favoritbrille med hjem.

 

Vores kunder skal være glade, og vi går langt for at opnå det. Hos os er du velkommen til at låne brillestel med hjem, hvis du gerne vil have lidt betænkningstid eller måske familiens hjælpende vurdering. Hvis du har problemer med at komme til os, så kommer Brian gerne hjem til dig og foretager synsprøven. Han tager stel med, og han kommer også og afleverer brillen igen.

Få taget synsprøve

Hos Optik Galleriet sætter vi både faglighed og den bedste service meget højt. Vi udfører grundige synsprøver, og det er også muligt at få målt trykket og taget fundusbillede, som vurderes af en øjenlæge. Vi har yderligere et tæt samarbejde med synscentralen, der tilbyder rådgivning og undervisning til blinde og svagtseende.

Mere end bare en optiker

Men vi er også meget mere end optikere! Vi har smykker og ure til enhver lejlighed og hjælper gerne med at finde en gave, der passer til lejligheden. Brian skifter gerne batteriet i dit ur, hvis det trænger. Vi har også et samarbejde med en guldsmed, der både reparerer og laver nye smykker på bestilling.

Hos os er der altid tid til en snak og masser af grin – også om andet end briller og smykker. Kig endelig ind i butikken og hør, hvad vi kan gøre for dig.