Få en synsprøve lavet hos optikgalleriet i Fakse

Kan du fornemme ændringer i dit syn, og oplever du hovedpine i løbet af dagen? Er du træt af, at skulle sidde helt tæt på fjernsynet, eller træt af at skulle holde mobilen i strakt arm for at kunne se?  Så det nok tegn på, at du skal ind forbi os, og få lavet en synsprøve. Det tager omkring 30 minutter, som består af 21 synsprøver.

Synsprøven ser alt

Der er mange danskere, som igennem sit liv oplever, at deres syn bliver forværret. Derfor bør du tage til en optiker, som vil tjekke dit syn med en synsprøve. Den kan hjælpe os med at fortælle, hvorfor du har de symptomer, som du har.

Røde øjne kan ligesom hovedpinen også være et tegn på, at du overanstrenger dig for meget. Det kan dog også være tegn på en infektion, som en synsprøve også kan se.

Oplever du, at du har brug for mere og mere lys for at kunne se, og samtidig med er begyndt at sidde længere væk fra fjernsynet, kan det tyde på langsynethed. Dermed skal man have lavet de helt rette briller, så du igen kan sidde foran fjernsynet.

Hvis du er begyndt at se dobbelt, eller har sløret syn, bør du opsøge en øjenlæge, da det i værste tilfælde kan være symptomer på grå stær.

 

Lad os tjekke dit syn

Hvis du allerede har briller eller kontaktlinser, men du stadig oplever ubehag, så kan vi tage endnu en synsprøve. Her tester vi, om du skal have en højere styrke, så vi kan få din øjne til at slappe af igen.
Kom forbi og få lavet en test. Vi står klar med bogstavtavlen og vores phoroptor, så kan vi hurtigt tjekke diverse øjensygdomme, bygningsfejl eller om du blot skal gå nogle styrker op.