Dansk design briller hos Optikgalleriet i Fakse

Går du, og leder efter et par nye briller? Er dit gamle par blev slidt og kedelige at kigge på, mangler du et par læsebriller, så du kan få læst avisen om morgenen, eller er du bare på jagt efter et par briller, som siger spar to? Så synes vi, at du skal kigge forbi Optikgalleriet i Fakse. Her har vi nemlig et stort udvalg af briller i dansk design. Det kan være det falder lige i din smag.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Vores kendte, danske mærker

Selvfølgelig er vores første prioritet, at du skal have det mest optimale syn gennem dine nye briller, men når det er klaret, skal vi til den sjove del, nemlig at finde det hel rette stel. Helt unikke, stilrene og smukke står det danske design på hylderne i vores butik. Vi har danske designerbriller til både damer og mænd og i alle former og farver.

Brillerne er ikke vanskelige. Med sådan et par stilfulde briller i det rene danske design, kan du matche det med både det festlige og daglige tøj. Om du er spraglet person, eller typen der går i tøj i afdæmpet farver, findes der i vores sortiment et par, der passer uanset hvilke farver der er i dit klædeskab.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Drømmer du om dansk design

Det er god, dansk kvalitet, hvor håndværket intet fejler, og hvor hver eneste detalje sidder, som den skal. Så hvis du er tilhænger af det danske design, så har vi brillerne klar til dig. Du skal være velkommen til at prøve brillerne på, og finde lige det par briller, som passer perfekt. Med sådan et design kan man aldrig gå galt i byen, og man kan være sikker på at være med på noderne, når det glæder den nyeste mode inden for briller.