Dine sportsbriller kan du købe hos Optikgalleriet i Fakse

Er du til vind i håret, fart over feltet og sport generelt? Elsker du adrenalin kicks, og er du et konkurrencemenneske med stort k? Så har vi de helt rette solbriller liggende til dig. Du skal ikke lade dig snyde, du kan sagtens få smarte solbriller, selvom de skal være lavet mere praktiske end almindelige solbriller.

 

Udstyret skal være i orden

Ingen sportsudøvere vil gå ned på udstyr. Uden de rette løbesko, bliver det hårdt at gennemføre et maraton, og uden en cykel vil du ikke nå langt. Lige så vigtigt er det at have de rigtige solbriller, for mange sportsgrene foregår udenfor, og der kan solen til være til gene. Man skal nemlig have de rette sportssolbriller, som ikke rutsjer rundt på næsen eller som glider langsomt ned. Det kan være forstyrrende og specielt i kampens hede.

 

Lavet til din aktive hverdag

Tag et smut forbi Optikgalleriet i Fakse inden du binder løbeskoene, eller sætter dig op på cyklen. Vi har mange forskellige sportssolbriller i alle former og farver. Sammen kan vi finde frem til lige den solbrille, som passer dig og din sportsgren, om det så er på vandet eller over.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE