Fakses hav af solbriller

De rette briller er rigtig nok noget af det vigtigste, men lige så vigtigt er det at få fingrene i de rette par solbriller. Med de helt rigtige solbriller, kan du hive dem frem, hver gang solen viser sig på himlen. Solbriller kan skåne dig for, krampagtigt at skulle knibe dine øjne i og samtidig hjælpe dig med at se smart ud under solen. Der findes hos Optikgalleriet i Fakse et hav af forskellige slags solbriller, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige.

Solbriller til enhver

Her hos Optikgalleriet i Fakse kan du ikke bare finde smarte solbriller, men samtidig også et par som passer til din livsstil.

Til dig med briller har vi et par med styrke. Dermed kan du sikre dig et klart syn gennem solbrillerne, og stadig beskytte dine øjne mod solens stråler.

Til dig som er aktiv og altid er fart på, kan vi sørge for et par sportssolbriller. Vi har alt fra solbriller der beregner sig til løberen, cyklelisten, golfspilleren eller endda solbriller til vandhundene.

Til dig som har børn, som elsker at rende rundt udenfor, når solen er fremme. Børns øjne er ekstra sarte, og vi har solbriller der kan passe på dem.

Til dig som ønsker at have et par til hver anledning eller sæt i skabet, kan vi tilbyde den nyeste mode inden for solbriller

Vigtig beskyttelse

Man skal ikke undervurdere vigtigheden i at gå med solbriller. På kort sigt kan man få hovedpine ved at knibe øjnene i, men for meget eksponering i solen kan give øjeninflammationer, og i værste fald gråstær. Hos Optikgalleriet i Fakse, hjælper vi dig med at finde det rette stel, som passer din hovedform og den rette farve som passer dit klædeskab, så du hverken går ned på beskyttelse eller udseende.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu