Optikerne i Fakse er med på moden

Hvad er nu på mode, og hvad er ikke længere? Er det ”in” med runde eller firkantet briller, og kan man tillade sig at gå med et par i neon grøn? Det kan være svært til tider at følge med, og specielt når det gælder briller, for moden skifter som vejret. Der findes i dag så mange forskellige slags briller i alle former og farver, så man knap nok kan overskue det. Det gælder både, når det er første gang, man skal ud og investere i et par briller, men også alle de andre gange når man bare trænger til forandring.

 

Som et nyt jeg

Hvis det er første gang man skal til at have briller, kan det virke skelsættende. Man skal først og fremmest finde briller, som passer lige præcis til en. Man får et helt nyt look, og man skal afgøre med sig selv, skal det være en afdæmpet brille eller en meget synlig brille. Briller kommer i mange farver, forskellige stel og materiale. Så når man først står nede i butikken, og ser vores store udvalg, kan man ikke blive andet end overvældet. For briller betyder meget for ens udseende.

 

Vi står klar til at hjælpe

Hos Optikgalleriet i Fakse forstår vi os på, hvad der er moderne og oppe i tiden. Vi hjælper med at finde frem til det helt rette par briller til dig, om vi så skal prøve alle reoler igennem. Det nemme ved briller er, at du har frit spil. Ikke ligesom når man prøver tøj, og skal finde noget der passer ens kropstørrelse. Her kan du prøve alle slags briller, og finde lige dét par som passer dig perfekt. Efter købet vil du ikke kunne lade vær med at se dig selv i spejlet igen.