Optikgalleriet i Fakse hjælper dig med at finde din stil

Synes du, at det er svært at finde en brille, som passer dig og dit udseende? Der ligger også et stort pres bag, for briller tager meget af pladsen i ansigtet, og former nærmest et nyt udtryk for dig. Man skal på forhånd vælge, om man vil gå ”all in” og købe nogle helt specielle briller, så man kan skille sig ekstra ud, eller om man skal købe nogle med et mere minimalistisk udseende, så det tager mindre opmærksomhed.

Forskellige briller – forskellige roller

Det er vigtigt, at inden du vælger dine briller, at du tænker over, hvem er jeg? Synes jeg selv, at jeg kan bære en cateye-form, eller forstiller jeg mig mere en rund form? Det kan også være, at du føler, at der skal mere end et par briller til. Måske en mere alvorlig brille med skarpe kanter til arbejdet, og måske en mere rolig brille når du er hjemme ved familien eller vennerne. Derudover, kan du også have et finere par til fest og ballade. Man påtager sig mange forskellige roller i løbet af ens uge, så hvorfor skulle ens briller ikke også afspejle det?

Det kræver at prøve dem på

Den bedste måde at finde sine nye briller på, er ved at komme ned i butikken og prøve dem. Trods tommelfingerreglen om at dine briller ikke må have samme form som dit hoved, er det kun noget, du afgør, og bestemmer. Man kan tage mange test om, hvilke farver og størrelser som vil passe dig, men dog er der intet, som selv at prøve briller på. Man kan nærmest ikke vide, hvordan brillerne vil se ud, uden selv at have prøvet dem. Vi står selvfølgelig klar i butikken til at hjælpe dig og guide dig igennem vores sortiment.

DOWNLOAD STIL GUIDE