Styrke i dine solbriller hos Optikgalleriet i Fakse

Er du træt af, hele tiden skulle knibe dine øjne i, når du er ude i solen? Det er uhyre vigtigt at få anskaffet sig et par, hvor ens øjne bare kan slappe af. Det findes intet værre, end når man en vinterdag, får den skarpe sol i øjnene, når man kører bil, eller når man ligger ude om sommeren, og prøver at nyde solen. Hvis du bruger styrke i dine briller, kan du måske synes, at det er svært at finde de rigtige solbriller. Skal du have clip-on eller et helt nyt par?

 

Mange valgmuligheder

Der findes mange forskellige måder at få et par solbriller med din styrke, men en ting er sikkert, det kan lade sig gøre, og vi står klar til at hjælpe dig.

Solbriller med fotokromiskglas ville være gode til dig, som har lysfølsomme øjne, eller hvis du laver aktiviteter i din hverdag, hvor lyset ofte svinger.

Solbriller med polaroidglas sørger for at reducere refleksioner, som ville være en god ting, når man for eksempel kører bil, eller hvis du i din hverdag bruger meget af din tid ved vandet.

Fit-over eller clip-on er også en måde at afskærme dine øjne mod solen. Disse gør det det muligt at beholde dine egne briller på og dermed sætte et beskyttende lag over dine briller.

Du kan også vælge lige den farve glas som passer til dig og dit syn.

 

Fra gammelt til nyt

Ud over de ovennævnte muligheder, kan du også få byttet et af dine gamle aflagte briller til et par nye solbriller med styrke. Dermed er du sikret, at de passer dig.
Det kan dog være svært at beslutte sig, men vi står klar i butikken i Fakse til at hjælpe med at finde den helt rigtige par til dig.

 

 

 

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER