Vores team

I ER OS SELV
Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

VI ER FAGFOLK
Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE
Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

IKKE EN STOR KÆDEBUTIK
Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

 

Det er os, du møder i butikken

Brian Agerskov Kristiansen

Autoriseret optiker & kontaktlinseoptiker, svagtsynsoptiker samt efteruddannet i synstræning. Årgang 1974. Har bevaret sin jyske humor og er altid klar med en frisk bemærkning og en sludder over disken. Er butikkens faglige nørd både indenfor optikken, men også indenfor ure (og alt muligt andet).

 

Ann Louise Nørtved Winther

Autoriseret optiker & kontaktlinseoptiker. Årgang 1978. Født i Nordsjælland, men er kommet hele livet i Faxe ladeplads, hvor hun har sommerhus. Hun har arbejdet i flere af de storekæder og er nu på den rette hylde i Optikgalleriet. Hun står altid klar til at hjælpe dig.

 

Malene Pedersen

Hun har arbejdet i smykkebranchen i mange år og er nu kommet hjem til byen. Hun er født i Faxe og kender alt til byen. Hun ved alt, hvad der er at vide om smykker og ellers kan hun finde ud af det. Hun står for smykkerne i butikken. Har du nogle ønsker med smykker, kan hun hjælpe dig.