Vores team

I ER OS SELV
Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

VI ER FAGFOLK
Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE
Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

IKKE EN STOR KÆDEBUTIK
Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

 

Det er os, du møder i butikken

Brian Agerskov Kristiansen
Autoriset optiker & kontaktlinseoptiker, svagtsynsoptiker samt efteruddannet i synstræning.Årgang 1974. Gift med Katja som sammen har haft butikken siden år 2000. Har bevaret sin jyske humor og er altid klar med en frisk bemærkning og en sludder over disken. Er butikkens faglige nørd både indenfor optikken men også indenfor ure (og alt muligt andet).

Katja Kristiansen
Autoriset optiker & kontaktlinseoptiker. Har de sidste mange år været blæksprutte, organisator, dekoratør og tovholder i butikken.Årgang 1974. Gift med Brian og er den anden halvdel af butikken. God til at sætte folk i arbejde, få gode ideer og elsker, at hjælpe kunderne med nye briller og smykker samt forkælelse med smil, grin og god service.