Køb dine kontaktlinser hos optikgalleriet i Fakse

Er du begyndt at se lidt tåget, eller begyndt at få en slem hovedpine i løbet af dagen, så kan det skyldes, at du skal til et syntjek, og have tjekket om du skal have briller. Kan du ikke overskue tanken om, at skulle gå med briller på grund af en aktiv hverdag, eller synes du bare ikke, at briller klæder dig, så er der heldigvis en plan b.

Dine valgmuligheder

Nu slipper du for at vælge et stel, men skal i stedet for vælge hvilken slags linse, du er til. Der findes nemlig en håndfuld valgmuligheder. Vi kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer sig og din hverdag bedst.

Du kan nemlig vælge kontaktlinser der sidder alt fra 1 dag til en anden type som kan holde i 30 dage. Det kommer helt an på, hvad du er til. Nyder du for eksempel stadig at gå med briller i ny og næ, så er 1-dags linserne måske en løsning for dig. Er du mere til en billig løsning, kan du få 30-dags linser. Disse skal dog rengøres hver aften. Derudover, er der også en 14-dags linser, dem kan du endda sidde i enkelte nætter. Dermed er det lige med at finde den rette løsning for dig.

 

Vi kan give dig den hjælp, som du får brug for

Man behøver nemlig ikke at bøvle med briller, hvis man ikke har lyst. Hos Optikgalleriet i Fakse gør vi alt for, at du skal få de rigtige kontaktlinser, samt at du får en grundig introduktion og instruktion, inden du går i gang med at bruge kontaktlinser. Vi laver en synsprøve på dig, og hvis du vil have andet end 1-dagslinser, viser vi dig også, hvordan man rengør, og passer på dine kontaktlinser.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.