Briller i børnehøjde hos Optikgalleriet i Fakse

Mange børn oplever i dag en voldsom hovedpine, koncentrationsbesvær eller læser med hånden op for det ene øje. Det er nogle tegn, du som forældre skal lægge mærke til, for det kan være, at dit barn har brug for briller.

Briller til dit barn

Det er vigtigt, at barnet får de briller, som øjnene behøver, ellers kan det blive nogle lange dage på skolebænken. Optikerne i Fakse har et perfekt par, som passer til dit barn.
Hvis dit barn er meget aktiv, og nyder at bruge frikvarteret ude i skolegården, så findes der også briller lavet af sportsmærker, som bliver siddende, hvor de skal.
Tag dit barn med og lad ham eller hende vælge det par, som de ønsker. Så sikrer du også, at de senere hen vil gå med dem.

 

Synsprøve

Kom ned og få lavet en synsprøve hos Optikgalleriet i Fakse. Her står vi klar til at hjælpe dit barn stille og roligt igennem prøven, og hvis der skulle være problemer med øjnene, så hjælper vi med at finde de rette briller til dit barn. Ingen børn skal gå rundt med ondt i hovedet, når det kan fikses med et par briller.

Husk, at kontaktlinser også kan være en mulighed for dit barn.

Ring eller kom forbi, hvis du er i tvivl, om dit barn har synsproblemer.